Çuçoja, i cili tani paguhet nga Miranda, i thotë Kalit ...më shumë

Darka që Hoakini dhe Felipe kishin përgatitur për Silvanën nuk ...më shumë

Darka që Hoakini dhe Felipe kishin përgatitur për Silvanën nuk ...më shumë

Fransisko bën një marrëveshje me Silvanën. Ai i ofron Diego ...më shumë

Fransisko bën një marrëveshje me Silvanën. Ai i ofron Diego ...më shumë

Tani që ka humbur dëshmitarin e saj kyç, Roberton, Silvana ...më shumë

Silvana grumbullon informacione për vrasjen e babait të saj, por ...më shumë

Gjatë çasteve të fundit të jetës së tij, Zuniga i ...më shumë

Doktori informon Hoakinin se Felipja ka nevojë të menjëhershme për ...më shumë

Doktori informon Hoakinin se Felipja ka nevojë të menjëhershme për ...më shumë

Pasi ndihmoi Diegon që të arratisej, Hoakini ndihet mjaft fajtor, ...më shumë

Autoritetet arrijnë ta arrestojnë Diego Truhijon dhe ai transferohet në ...më shumë

Silvana nevrikoset me Erneston për shkan se ai nuk i ...më shumë

Monika tenton të marrë në pyetje djalin dhe gruan e ...më shumë

Silvana arrin të marrë informacione për Truhijon nga Marloni, por ...më shumë

Argemiroja i rrëfehet Kandelës për lidhjet e tij familjare me ...më shumë

Pavarësisht plagëve të marra prej Potros, ky i fundit dhe ...më shumë

Fransisko dhe Potro kalojnë kufirin, por Smithi u betohet se ...më shumë

Kandela i thotë Argemiros që do të ndihmojë babanë e ...më shumë

Kandela i thotë Argemiros që do të ndihmojë babanë e ...më shumë