Leonardo dyshon se Enrike ka gisht në arrestimin e Sonjës. ...më shumë

Sonja merret në pyetje për vrasjen e gjoja dashnorit të ...më shumë

Sonja, gruaja e avokatit të famshëm, gjen në dhomën e ...më shumë

Gabrieli nuk e mban premtimin që i dha të birit ...më shumë

Falë ndihmës së Karmenit, Leonardoja identifikon Epifanion si përgjegjësin për ...më shumë

Karmen kujtohet se për faj të Epifanios, Valentina kaloi një ...më shumë

Leonardo thotë se nuk e njeh Kandidon dhe ky i ...më shumë

Leonardo tërbohet kur mendon se Valentina është në krahët e ...më shumë

Kur Leonardo i thotë Valentinës se Enrike do ta shkatërrojë, ...më shumë

Leonardo pyet Hairon nëse kishte gisht në vdekjen e Hustinos, ...më shumë

Enrike nuk gjen asnjë informacion kundër Leonardos. Edhe pse Hairo ...më shumë

Roksana përpiqet të bindë Tanian të mos dorëzohet dhe të ...më shumë

Kur Valentina i kërkon Enrikes të flasë me Sonjën, ai ...më shumë

Lili i thotë Patrisios se anuloi udhëtimin për ta njohur ...më shumë

Leonardo arrin fiks në kohë për të ndaluar Hoze Primitivon ...më shumë

Lili shkon të kërkojë Samuelin në klub. Patrisio shkon atje ...më shumë

Leonardo nuk arrin ta bindë Valentinën se Enrike është përgjegjësi ...më shumë

Plani i Gabrielit dështon kur Roksana shfaqet me Lukasin dhe ...më shumë

Enrike i kërkon Valentinës ta mbrojë para të bijave. Hoze ...më shumë

Gabrieli dyshon për Fernandon, i cili pranon të dalë me ...më shumë