Valentina kërkon Leonardon për ta falënderuar që e mbrojti në ...më shumë

Enrike i thotë Valentinës se duhet ta braktisë jetën e ...më shumë

Adonis josh Evangjelinën duke menduar se është një nga pronaret ...më shumë

Enrike i rrëfen Valentinës se e dinte për Hozenë, madje ...më shumë

Enrike fton Valentinën për darkë, për t’I treguar se shqetësohet ...më shumë

Roberta inkurajon Fernandon të kërcejë në klub, por prania e ...më shumë

Hazani dënon nënën e saj për gjithë veprimet e saj ...më shumë

Valentina mbështet Robertën dhe Karmenin në idenë e tyre për ...më shumë

Valentina dhe tri vajzat e saj, Adriana, Karmen dhe Roberta, ...më shumë

Hoze, një burrë i martuar dhe me tri vajza, bën ...më shumë