Zonjat e Familjes Bravo - Episodi 6

Enrike fton Valentinën për darkë, për t’I treguar se shqetësohet për të. Roberta përpiqet ta bindë Fernandon të kthehet në klub. Herardo përplas makinën e Adrianës. Roksana i thotë Fernandos të fitojë më shumë para, duke u shtirur sikur është në rrezik dështimi. Adriana i kërkon Manuelës ta mbështesë, duke e ditur se mund të humbasin gjithçka nëse ai nuk punon në klub.

Të gjithë episodet e "Zonjat e Familjes Bravo"

Pas përballjes me armë mes Leonardos dhe Enrikes, ky i ...më shumë

Enrike i premton Valentinës se do të ndryshojë dhe se ...më shumë

Samueli i kërkon Sarës të qëndrojë me të. Leonardoja dhe ...më shumë

Manueli tërbohet kur shikon Herardon në shtëpinë e Bravove. Leonardoja ...më shumë

Adriana përballet me Manuelin për faktin se ai ka sjellë ...më shumë

Leonardo i premton Valentinës se do të luftojë për të. ...më shumë

Roberta bie në kurthin e Roksanës dhe Gabrielit. Lurdesi lajmëron ...më shumë

Valentina pak nga pak fillon të zbulojë fytyrën e vërtetë ...më shumë