Zonjat e Familjes Bravo - Episodi 127

Manueli tërbohet kur shikon Herardon në shtëpinë e Bravove. Leonardoja gëzohet kur shikon filmimet që ka bërë me anë të kamerës të fshehtë. Tania ia thotë hapur Adonisit se nuk do ta shikojë më me sy. Enrike përballet sërish me Leonardon dhe i rrëfen se Valentina ka qenë gjithmonë e tija.

Të gjithë episodet e "Zonjat e Familjes Bravo"

Pas përballjes me armë mes Leonardos dhe Enrikes, ky i ...më shumë

Enrike i premton Valentinës se do të ndryshojë dhe se ...më shumë

Samueli i kërkon Sarës të qëndrojë me të. Leonardoja dhe ...më shumë

Manueli tërbohet kur shikon Herardon në shtëpinë e Bravove. Leonardoja ...më shumë

Adriana përballet me Manuelin për faktin se ai ka sjellë ...më shumë

Leonardo i premton Valentinës se do të luftojë për të. ...më shumë

Roberta bie në kurthin e Roksanës dhe Gabrielit. Lurdesi lajmëron ...më shumë

Valentina pak nga pak fillon të zbulojë fytyrën e vërtetë ...më shumë