Zonjat e Familjes Bravo - Episodi 5

Roberta inkurajon Fernandon të kërcejë në klub, por prania e Herardos e ndërlikon situatën. Përurimi I klubit ka shumë sukses, deri kur vjen policia dhe arreston Valentinën. Adriana përpiqet ta sqarojë këtë situatë, por është Enrike ai që e shpëton Valentinën. Karmen zbulon një tjetër sekret të Hozesë. Roksana vazhdon të mbajë kontakt me Lukasin, dashurinë e saj të vërtetë.

Të gjithë episodet e "Zonjat e Familjes Bravo"

Pas përballjes me armë mes Leonardos dhe Enrikes, ky i ...më shumë

Enrike i premton Valentinës se do të ndryshojë dhe se ...më shumë

Samueli i kërkon Sarës të qëndrojë me të. Leonardoja dhe ...më shumë

Manueli tërbohet kur shikon Herardon në shtëpinë e Bravove. Leonardoja ...më shumë

Adriana përballet me Manuelin për faktin se ai ka sjellë ...më shumë

Leonardo i premton Valentinës se do të luftojë për të. ...më shumë

Roberta bie në kurthin e Roksanës dhe Gabrielit. Lurdesi lajmëron ...më shumë

Valentina pak nga pak fillon të zbulojë fytyrën e vërtetë ...më shumë