Zonjat e Familjes Bravo - Episodi 10

Valentina kërkon Leonardon për ta falënderuar që e mbrojti në klub, por zbulon se Karmen ka kaluar natën me të. Enriko, i shqetësuar nga prania e Leonardos, përpiqet ta poshtërojë para Valentinës. Patrisio i thotë Samuelit se do e lejojë t’i afrohet së bijës, por me disa kushte. Karmen takon Hustinon për ta pyetur për Leonardon dhe zbulon një secret të rëndësishëm. Valentina do të shkojë në polici që të hetojnë për bizneset e Hozesë, por Enrike nuk e lejon.

Të gjithë episodet e "Zonjat e Familjes Bravo"

Pas përballjes me armë mes Leonardos dhe Enrikes, ky i ...më shumë

Enrike i premton Valentinës se do të ndryshojë dhe se ...më shumë

Samueli i kërkon Sarës të qëndrojë me të. Leonardoja dhe ...më shumë

Manueli tërbohet kur shikon Herardon në shtëpinë e Bravove. Leonardoja ...më shumë

Adriana përballet me Manuelin për faktin se ai ka sjellë ...më shumë

Leonardo i premton Valentinës se do të luftojë për të. ...më shumë

Roberta bie në kurthin e Roksanës dhe Gabrielit. Lurdesi lajmëron ...më shumë

Valentina pak nga pak fillon të zbulojë fytyrën e vërtetë ...më shumë