Zonjat e Familjes Bravo - Episodi 1

Hoze, një burrë i martuar dhe me tri vajza, bën një jetë të dyfishtë. Edhe pse i lumtur me familjen e tij të përkryer, ka edhe një të dashur, një ish-balerinë, Migelina. Por jeta e tij përmbyset pikërisht ditën e ditëlindjes, kur për shkak të një borxhi, vritet nga kriminelët. Gjithçka ndryshon për familjen Las Bravo. Në varrim nuk mungojnë as punonjëset e Hozesë, që vajtojnë për Pepen e tyre të dashur.

Të gjithë episodet e "Zonjat e Familjes Bravo"

Pas përballjes me armë mes Leonardos dhe Enrikes, ky i ...më shumë

Enrike i premton Valentinës se do të ndryshojë dhe se ...më shumë

Samueli i kërkon Sarës të qëndrojë me të. Leonardoja dhe ...më shumë

Manueli tërbohet kur shikon Herardon në shtëpinë e Bravove. Leonardoja ...më shumë

Adriana përballet me Manuelin për faktin se ai ka sjellë ...më shumë

Leonardo i premton Valentinës se do të luftojë për të. ...më shumë

Roberta bie në kurthin e Roksanës dhe Gabrielit. Lurdesi lajmëron ...më shumë

Valentina pak nga pak fillon të zbulojë fytyrën e vërtetë ...më shumë