Zonjat e Familjes Bravo - Episodi 8

Adonis josh Evangjelinën duke menduar se është një nga pronaret e klubit, por zhgënjehet kur mëson se është vetëm një mike e familjes. Enrike i tregon provat Valentinës se u përpoq ta ndihmonte Hozenë duke i dhënë para, me shpresën që ai të ndryshonte jetë. Fernando shpëton prapë pa dalë në skenë, sepse në publik ndodhet e shoqja, Roksana. Hustino kërcënon Valentinën duke i kërkuar drogën që i vodhi Hoze.

Të gjithë episodet e "Zonjat e Familjes Bravo"

Pas përballjes me armë mes Leonardos dhe Enrikes, ky i ...më shumë

Enrike i premton Valentinës se do të ndryshojë dhe se ...më shumë

Samueli i kërkon Sarës të qëndrojë me të. Leonardoja dhe ...më shumë

Manueli tërbohet kur shikon Herardon në shtëpinë e Bravove. Leonardoja ...më shumë

Adriana përballet me Manuelin për faktin se ai ka sjellë ...më shumë

Leonardo i premton Valentinës se do të luftojë për të. ...më shumë

Roberta bie në kurthin e Roksanës dhe Gabrielit. Lurdesi lajmëron ...më shumë

Valentina pak nga pak fillon të zbulojë fytyrën e vërtetë ...më shumë