Zonjat e Familjes Bravo - Episodi 4

Hazani dënon nënën e saj për gjithë veprimet e saj në këmbim të një jete më të mirë. Sinani i kërkon Kerimes t’i tregojë për dy tradhtarët. Fara, në përpjekjen e saj për të fituar Jagizin, përpiqet të shesë Hazanin. Fazileti dhe Jasemini fillojnë të bashkëpunojnë. Hazimi dhe Exheja gjejnë mbështetje te njëri – tjetri.

Të gjithë episodet e "Zonjat e Familjes Bravo"

Pas përballjes me armë mes Leonardos dhe Enrikes, ky i ...më shumë

Enrike i premton Valentinës se do të ndryshojë dhe se ...më shumë

Samueli i kërkon Sarës të qëndrojë me të. Leonardoja dhe ...më shumë

Manueli tërbohet kur shikon Herardon në shtëpinë e Bravove. Leonardoja ...më shumë

Adriana përballet me Manuelin për faktin se ai ka sjellë ...më shumë

Leonardo i premton Valentinës se do të luftojë për të. ...më shumë

Roberta bie në kurthin e Roksanës dhe Gabrielit. Lurdesi lajmëron ...më shumë

Valentina pak nga pak fillon të zbulojë fytyrën e vërtetë ...më shumë