Zonjat e Familjes Bravo - Episodi 2

Valentina dhe tri vajzat e saj, Adriana, Karmen dhe Roberta, jo vetëm vuajnë humbjen e burrit dhe babait të tyre, por zbulojnë edhe për jetën e tij të dyfishtë. Për shkak të borxhit që u la Hoze, rrezikojnë të humbin edhe shtëpinë. Shesin gjithçka kanë, por prapë nuk mund ta shlyejnë. Kështu vendosin të japin me qira klubin për një festë beqarie.

Të gjithë episodet e "Zonjat e Familjes Bravo"

Pas përballjes me armë mes Leonardos dhe Enrikes, ky i ...më shumë

Enrike i premton Valentinës se do të ndryshojë dhe se ...më shumë

Samueli i kërkon Sarës të qëndrojë me të. Leonardoja dhe ...më shumë

Manueli tërbohet kur shikon Herardon në shtëpinë e Bravove. Leonardoja ...më shumë

Adriana përballet me Manuelin për faktin se ai ka sjellë ...më shumë

Leonardo i premton Valentinës se do të luftojë për të. ...më shumë

Roberta bie në kurthin e Roksanës dhe Gabrielit. Lurdesi lajmëron ...më shumë

Valentina pak nga pak fillon të zbulojë fytyrën e vërtetë ...më shumë