Zonjat e Familjes Bravo - Episodi 3

Valentina mbështet Robertën dhe Karmenin në idenë e tyre për ta shndërruar klubin e Hozesë në një klub striptizmi. Ndërsa këto të tria e shijojnë këtë fazë të re, Adriana e ka të vështirë ta pranojë vendimin e familjes së saj. Herardo, një ekzekutiv banke, i ndihmon të mos humbin shtëpinë. Gjithashtu është edhe Leonardo, që kujdeset për Valentinën pa i rënë në sy.

Të gjithë episodet e "Zonjat e Familjes Bravo"

Pas përballjes me armë mes Leonardos dhe Enrikes, ky i ...më shumë

Enrike i premton Valentinës se do të ndryshojë dhe se ...më shumë

Samueli i kërkon Sarës të qëndrojë me të. Leonardoja dhe ...më shumë

Manueli tërbohet kur shikon Herardon në shtëpinë e Bravove. Leonardoja ...më shumë

Adriana përballet me Manuelin për faktin se ai ka sjellë ...më shumë

Leonardo i premton Valentinës se do të luftojë për të. ...më shumë

Roberta bie në kurthin e Roksanës dhe Gabrielit. Lurdesi lajmëron ...më shumë

Valentina pak nga pak fillon të zbulojë fytyrën e vërtetë ...më shumë