Zonjat e Familjes Bravo - Episodi 9

Enrike i thotë Valentinës se duhet ta braktisë jetën e rrezikshme dhe i ofron ndihmën e tij. Adriana bëhet keq kur mëson se i ati ishte trafikant droge, kërkon mbështetjen e Manuelit, por nuk e ka. Valentina zbulon se ishte martuar me një njeri që nuk e njihte, ndërkohë Karmen përpiqet të joshë Leonardon, por pa sukses.

Të gjithë episodet e "Zonjat e Familjes Bravo"

Pas përballjes me armë mes Leonardos dhe Enrikes, ky i ...më shumë

Enrike i premton Valentinës se do të ndryshojë dhe se ...më shumë

Samueli i kërkon Sarës të qëndrojë me të. Leonardoja dhe ...më shumë

Manueli tërbohet kur shikon Herardon në shtëpinë e Bravove. Leonardoja ...më shumë

Adriana përballet me Manuelin për faktin se ai ka sjellë ...më shumë

Leonardo i premton Valentinës se do të luftojë për të. ...më shumë

Roberta bie në kurthin e Roksanës dhe Gabrielit. Lurdesi lajmëron ...më shumë

Valentina pak nga pak fillon të zbulojë fytyrën e vërtetë ...më shumë