Dashuri me qira - Elçin Sangu

Defne (Elcin Sangu) është një vajzë e re dhe e bukur e cila punon si kamariere për të ndihmuar familjen e saj. Pas vdekjes së prindërve, ajo jeton e lumtur me gjyshen, vëllain dhe motren e vogël. Edhe pse nuk është e pasur, ajo kurrë nuk ankohet dhe gëzohet nga gjërat e vogla. Megjithatë, jeta e saj e thjeshtë komplikohet dhe përmbyset kur vëllai i saj rrëmbehet nga mafia për shkak të borxheve. Për të shpëtuar të vëllanë, Defne duhet të sigurojë 200.000 TL për 24 orë.


Të gjithë personazhet e "Dashuri me qira"