Persona - Metin Akdulger

Metin Akdulger është aktor turk. Ai lindi më 10 prill 1988, në Bursa të Turqisë. Familja e tij ka prejardhje turke që emigroi nga Selaniku dhe Shkupi. Gjithashtu, pjesa tjetër e familjes së tij janë emigrantë jugosllavë. Ai studioi Marrëdhënie Ndërkombëtare në Universitetin Koc, Stamboll. Që nga jeta e tij studimore, ai pati një interes të madh për të aktruar. Gjatë jetës së tij akademike, ai krijoi shumë filma të shkurtër me bashkëpunimin e miqve të tij. Fillimisht, ai filloi karrierën e tij në teatër, por drama turke Medcezir (Tides) u bë arsyeja për njohjen e tij në mbarë botën në të cilën ai luajti rolin e Orkun Civanoglu. Megjithatë, suksesin e njohu në Muhtesem Yuzyil: Kosem, ku ai luajti rolin e Murad IV. Ai mori vlerësim të lartë për shkak të interpretimit të tij të shkëlqyer në këtë serial. Metin studioi për Veprimtari të Artizanatit dhe mori pjesë në punëtoritë e Cag Caliskur. Gjithashtu, ai mori pjesë në seminarin e studimit Susan Batson në 2016. Në vitin 2018, ai aktroi në një shfaqje teatrale soliste të quajtur “Baldan Karanlik”, dhe gjithashtu në Sahsiyet.


Të gjithë personazhet e "Persona"

Necip Memili ka lindur më 27 maj 1980, Adana. Është ...më shumë

Metin Akdulger është aktor turk. Ai lindi më 10 prill ...më shumë

Cansu Dere, e lindur më 14 tetor 1980 në Ankara, ...më shumë

Haluk Bilginer është një aktor turk. Bilginer ka lindur në ...më shumë