Baba me kohë të plotë - EPISODI 90

baba90

Aniferi shkon të takojë Fabianin para se ai të hyjë në sallën e operacionit. Horhe shtiret sikur është në gjumë, që të mos ketë asnjë kontakt me Dulsen. Mjeku informon Maurision dhe Renenë se Fabiani ka shpëtuar gjallë nga operacioni, por se ka mbetur i paralizuar. Si do ta presë Ani këtë lajm?

Të gjithë episodet e "Baba me kohë të plotë"

I gjithë stafi dhe familjarët e tyre janë mbledhur për ...më shumë

Reneja përballet me Noelin dhe e detyron t’i tregojë Maurisios ...më shumë

Noeli dëshmon kundër djalit të tij, Fabianit. Fabiani pajton një ...më shumë

Policia arreston Maurision për rrëmbimin e Aniferit. Fabiani zbulon se ...më shumë

Maria firmos një marrëveshje me Fabianin dhe ai i tregon ...më shumë

Aniferi mëson prej Fabianit se ka një gjysh dhe lumturohet ...më shumë

Horhe i kërkon divorcin Dulses dhe i thotë se nuk ...më shumë

Fabiani kërcënon Maurision se do ta fusë në burg, pasi ...më shumë