Baba me kohë të plotë - EPISODI 93

baba93

Maurisio dhe Reneja nuk i bëjnë dot ballë dashurisë që ndiejnë për njëri-tjetrin, ndërkohë që kjo e fundit i premton atij se do të bisedojë shtruar me Arielin. Aniferi zemërohet me të atin, pasi e sheh duke u puthur me Renenë. Fabiani shkon të takojë Aniferin në shkollë. Si do të reagojë Maria kur ta mësojë këtë fakt?

Të gjithë episodet e "Baba me kohë të plotë"

I gjithë stafi dhe familjarët e tyre janë mbledhur për ...më shumë

Reneja përballet me Noelin dhe e detyron t’i tregojë Maurisios ...më shumë

Noeli dëshmon kundër djalit të tij, Fabianit. Fabiani pajton një ...më shumë

Policia arreston Maurision për rrëmbimin e Aniferit. Fabiani zbulon se ...më shumë

Maria firmos një marrëveshje me Fabianin dhe ai i tregon ...më shumë

Aniferi mëson prej Fabianit se ka një gjysh dhe lumturohet ...më shumë

Horhe i kërkon divorcin Dulses dhe i thotë se nuk ...më shumë

Fabiani kërcënon Maurision se do ta fusë në burg, pasi ...më shumë