Baba me kohë të plotë - EPISODI 94

baba94

Fabiani bisedon me Aniferin dhe i flet asaj keq për Maurision, duke e nxitur të ketë dyshime. Shoqëria e përbashkët është futur tashmë në rrugë të mbarë. Reneja bisedon me Arielin dhe i shpjegon atij se dashuron ende Maurision. A do t’u tregojë Aniferi prindërve të saj se ç’fjalë i ka thënë Fabiani?

Të gjithë episodet e "Baba me kohë të plotë"

I gjithë stafi dhe familjarët e tyre janë mbledhur për ...më shumë

Reneja përballet me Noelin dhe e detyron t’i tregojë Maurisios ...më shumë

Noeli dëshmon kundër djalit të tij, Fabianit. Fabiani pajton një ...më shumë

Policia arreston Maurision për rrëmbimin e Aniferit. Fabiani zbulon se ...më shumë

Maria firmos një marrëveshje me Fabianin dhe ai i tregon ...më shumë

Aniferi mëson prej Fabianit se ka një gjysh dhe lumturohet ...më shumë

Horhe i kërkon divorcin Dulses dhe i thotë se nuk ...më shumë

Fabiani kërcënon Maurision se do ta fusë në burg, pasi ...më shumë