Kuzeji dhe Gyneji - Episodi 186

Në ditën e dasmës me Xhemrenë, Kuzeji do t’i tregojë Gynejit për shtatzëninë e Banusë. Ndërkohë Denizi do të mbërrijë në shtëpinë e tij. A do t’ia tregojë ajo Kuzejit se kush është vrasësi i Ferhatit?

Të gjithë episodet e "Kuzeji dhe Gyneji"

Gyneji do të tronditet nga lajmi se Banuja është shtatzënë ...më shumë

Në ditën e dasmës me Xhemrenë, Kuzeji do t’i tregojë ...më shumë

Pas ardhjes së Denizit në Stamboll, Gynejit do t’i shkojë ...më shumë

Pak ditë para dasme, Kuzeji dhe Xhemreja do të shkojnë ...më shumë

Banuja dhe Ebruja do të thirren në komisariat për të ...më shumë

Pasi bie në kurthin e Barëshit, Kuzeji do të jetë ...më shumë

Pasi të shohë interesin e Gyltenit për një mashkull tjetër, ...më shumë

Xhemre do të kërkojë të takohet me Gynejin. Çfarë do ...më shumë