Faruku debaton ashpër me Fikretin për marrëveshjen që ka bërë ...më shumë

Syreja trishtohet kur shikon se sërish nuk është shtatzënë, ndërkohë ...më shumë

Esma dhe Rejhani gjenden mes flakëve, por Faruku do t’i ...më shumë

Syreja kap në befasi zonjën Esma dhe Garipin së bashku ...më shumë

Me çfarë do ta kërcënojë Ademi Garipin pasi e ka ...më shumë

Djemtë habiten me gëzimin e pashpjegueshëm të Esmasë. Cila është ...më shumë

Për Esmanë mbërrin një dhuratë e veçantë që do t’i ...më shumë

Faruku do të habitet kur të kuptojë se i dashuri ...më shumë

Pas lajmit se Osmani gjithashtu ka qenë i dashuruar me ...më shumë

Syreja dhe Faruku kujdesen për të voglën e Ipekut, ndërkohë ...më shumë

Fikreti po bën çmos për të fundosur Farukun duke ulur ...më shumë

Pas aksidentit të rëndë që ka pësuar, Ipeku është e ...më shumë

E mërzitur se ka mbetur e vetme në shtëpi, Syreja ...më shumë

Si do të festohet ditëlindja e znj. Esma në familjen ...më shumë

Begymi dhe Faruku vendosin t’i thonë të vërtetën Emirit se ...më shumë

Si do të reagojë familja e Boranëve pas skandalit në ...më shumë

Çfarë do të bëjë Faruku që ka marrë kërkesën e ...më shumë

Faruku dhe Syreja kthehen në Stamboll për të ndjekur procedurat ...më shumë

Syreja përpiqet të harrojë të shkuarën e saj. Faruku tanimë ...më shumë

Ipeku dhe Fikreti do të gëzohen me vajzë, por një ...më shumë