Boranët kanë përparuar biznesin e tyre dhe gjithashtu kanë punuar ...më shumë

Gyneshi dhe Ademi janë të emocionuar për vizitën e parë ...më shumë

Esmaja i përgjërohet Syrejasë që kjo e fundit ta vrasë, ...më shumë

Të gjithë në oborr të lumtur e të gëzuar festojnë ...më shumë

Ademi përpiqet të gjejë Gyneshin me çdo kusht. Djemtë e ...më shumë

Nazifin e shpëtojnë nga zjarri, e çojnë në spital, por ...më shumë

Esmaja u lë trashëgiminë nuseve të saj, veprim që simbolizon ...më shumë

Faruku është më i lumtur se kurrë më parë dhe ...më shumë

Znj. Esma merr vendimin t’i kthejë Garipit të gjitha dhuratat ...më shumë

Pas lajmit tronditës që ka marrë nga mjeku, Esmasë i ...më shumë

Fikreti dhe Ademi ndodhen në spital në gjendje të rëndë. ...më shumë

Cila është oferta që do t’i bëjë Faruku Ademit në ...më shumë

Boranët kthehen në kështjellën e tyre. Cila është surpriza që ...më shumë

Cila është biseda që dëgjon Fikreti mes Gyneshit dhe Sedefit? ...më shumë

Fëmijët e Esmasë i bëjnë një vizitë në shtëpinë e ...më shumë

Fikreti dëgjon gjithë bisedën mes Ademit dhe Ylfetes. Çfarë biseduan ...më shumë

Esma i propozon Garipit për martesë. Garipi mendon se ky ...më shumë

Fikreti do ta gjejë Halimin të vdekur në port. Si ...më shumë

Fikreti është i tronditur nga ajo që dëgjon për Farukun. ...më shumë

Syreja është e shqetësuar për Farukun dhe nuk e di ...më shumë