Nusja nga Stambolli - EPISODI 186-187-188

Cila është biseda që dëgjon Fikreti mes Gyneshit dhe Sedefit? A është Sedefi e vetmja që di të vërtetën? A do t’i tregojë Fikreti planin e thurur nga vetë ai dhe Akifi? Syreja zbulon dhomën e fshehtë në shtëpinë e Ylfetes, por kjo e fundit e kap mat. Çfarë i rrëfen Ylfetja Syrejasë? Gyneshi vihet në një situatë të sikletshme kur shkon në shtëpinë e Ademit. Ky i fundit shkon te Dilara. Çfarë do t’i kërkojë Ademi Dilarës? Faruku bisedon me Ylfeten. A do t’i zbutet zemra Ylfetes dhe të arrijnë një marrëveshje?Garipi bisedon me Ademin dhe i thotë këtij të fundit se kërkon të blejë vilën. Si do të reagojë Ademi ngaj kësaj oferte? Një bisedë e ndjerë zhvillohet mes Esmasë dhe Ylfetes. Ylfetja kërkon një konferencë për shtyp në të cilën rrëfen të vërtetën e së shkuarës së saj. Ademi telefonon Esmanë. Cili është qëllimi i takimit të tyre? A do t’i zbutet zemra edhe Ademit?

Të gjithë episodet e "Nusja nga Stambolli"

Boranët kanë përparuar biznesin e tyre dhe gjithashtu kanë punuar ...më shumë

Gyneshi dhe Ademi janë të emocionuar për vizitën e parë ...më shumë

Esmaja i përgjërohet Syrejasë që kjo e fundit ta vrasë, ...më shumë

Të gjithë në oborr të lumtur e të gëzuar festojnë ...më shumë

Ademi përpiqet të gjejë Gyneshin me çdo kusht. Djemtë e ...më shumë

Nazifin e shpëtojnë nga zjarri, e çojnë në spital, por ...më shumë

Esmaja u lë trashëgiminë nuseve të saj, veprim që simbolizon ...më shumë

Faruku është më i lumtur se kurrë më parë dhe ...më shumë