Nusja nga Stambolli - EPISODI 189-190-191

Boranët kthehen në kështjellën e tyre. Cila është surpriza që ka përgatitur Garipi për ta? Ylfetja dorëzohet në polici dhe në krye të “La Costume” kalon Gyneshi. Kijmete hedh baltë mbi emrin e Esmasë. A do ta zbulojë ajo këtë? Si do të shkojë historia e Ademit dhe Gyneshit? Okani i ofron Ipekut të vazhdojë punën. A do ta zbulojë Fikreti? Boranët kthehen në terminalin e autobusëve dhe do të krijojnë sërish kompaninë e tyre. Si po shkon bashkëjetesa e Gyneshit me Ademin? Po Dilara me Ademin si do të përfundojnë?Esma shkon të bisedojë me Ademin dhe e kërcënon atë me vdekje nëse pas gjithë kësaj mirësie fshihet diçka. Boranët orhanizojnë festën e mirëseardhjes. Faruku fton Ademin pa dijeninë e askujt. Cila është oferta marramendëse që i bën Faruku Ademit? Si do të reagojnë vëllezërit e tij?

Të gjithë episodet e "Nusja nga Stambolli"

Boranët kanë përparuar biznesin e tyre dhe gjithashtu kanë punuar ...më shumë

Gyneshi dhe Ademi janë të emocionuar për vizitën e parë ...më shumë

Esmaja i përgjërohet Syrejasë që kjo e fundit ta vrasë, ...më shumë

Të gjithë në oborr të lumtur e të gëzuar festojnë ...më shumë

Ademi përpiqet të gjejë Gyneshin me çdo kusht. Djemtë e ...më shumë

Nazifin e shpëtojnë nga zjarri, e çojnë në spital, por ...më shumë

Esmaja u lë trashëgiminë nuseve të saj, veprim që simbolizon ...më shumë

Faruku është më i lumtur se kurrë më parë dhe ...më shumë