Nusja nga Stambolli - EPISODI 171-172-173

Fikreti është i tronditur nga ajo që dëgjon për Farukun. A është vëllai i tij biologjik? Syreja bisedon me të shoqin dhe më në fund e bind atë që të fillojë punë. Esma dhe Ylfetja vazhdojnë betejën mes tyre. Ajo bën përpjekjen e fundit për të shitur tokën, por pa sukses. Syreja i bën një dhuratë Ylfetes në shenjë falenderimi, por Esma ia shkatërron atë. Fikreti hyn në shtëpinë e dikujt për të vjedhur, por e kapin mat. A do të arrijë të shpëtojë paq pa e kapur njeri? Esma shkon në shtëpinë e Garipit, por një surprizë e pakëndshme e pret aty. Fikreti i rrëfen Ipekut se Faruku mund të jetë djali i Garipit. Syreja e përgatit prapë dhuratën për Ylfeten dhe ia jep asaj personalisht. Faruku i ka vënë Fikretit dikë nga pas dhe zbulon takimin me Halimin. Në inat e sipër, Fikreti i thotë Farukut se ky i fundit  është i biri i Garipit. Si do të reagojë Faruku pas lajmit që zbulon?

Të gjithë episodet e "Nusja nga Stambolli"

Boranët kanë përparuar biznesin e tyre dhe gjithashtu kanë punuar ...më shumë

Gyneshi dhe Ademi janë të emocionuar për vizitën e parë ...më shumë

Esmaja i përgjërohet Syrejasë që kjo e fundit ta vrasë, ...më shumë

Të gjithë në oborr të lumtur e të gëzuar festojnë ...më shumë

Ademi përpiqet të gjejë Gyneshin me çdo kusht. Djemtë e ...më shumë

Nazifin e shpëtojnë nga zjarri, e çojnë në spital, por ...më shumë

Esmaja u lë trashëgiminë nuseve të saj, veprim që simbolizon ...më shumë

Faruku është më i lumtur se kurrë më parë dhe ...më shumë