Rastësisht, Renata do të gjejë ekografinë e fëmijës së Maria ...më shumë

Për të konfirmuar fjalët e Marios, Sonia do t’i rrëfejë ...më shumë

Nëse Hoze Luisi s’do të gjejë Sonian, Euhenio do të ...më shumë

Që Kristina dhe Fabricio të besojnë se Elisa dhe Leonardo ...më shumë

Pasi të mësojë se motra e saj është shtatzënë, Elisa ...më shumë

Pas vizitës që znj. Piedad do t’i bëjë Leonardos në ...më shumë

Fabricio do të arrijë të marrë edhe firmën e Maria ...më shumë

Pasi Elisa të mësojë për plagosjen e Leonardos, do ta ...më shumë

Euhenio s’po bën asnjë përpjekje që Elisa të dalë nga ...më shumë

Në diskutim e sipër, Fabricio do të pranojë para Darios ...më shumë

Nga frika e Hoze Luisit, Sonia s’do ta bëjë deklaratën ...më shumë

Më në fund, Sonia do të arrijë t’i rrëfejë Leonardos ...më shumë

Edhe pse Elisa do t’i kërkojë Leonardos që të mos ...më shumë

Për të mos i bërë keq Leonardos, Elisa do të ...më shumë

Duke e gënjyer, Kristina do të arrijë të hyjë në ...më shumë

Pasi Leonardo do të paraqitet në seancën e vlerësimit për ...më shumë

Gjatë një bisede, Elisa do të mësojë pa dashje nga ...më shumë

Pasi Dario do të shpallë në deklaratën e tij se ...më shumë

Pasi kalojnë një mbrëmje romantike të organizuar nga Renata, Leonardo ...më shumë

Teksa Fabricio do t’i paraqesë Elisës dorëheqjen nga “Grupi Kantu”, ...më shumë