Ramo i kërkon llogari Sibelit se pse ajo nuk u ...më shumë

Xhihangiri kujton takimin në burg me Koksallin dhe aty lindin ...më shumë

Javuzi dhe Ramo guxojnë të realizojnë planin e tyre të ...më shumë

Vahapi i tregon Ramos dhe Javuzit se ka në dorë ...më shumë

Xhihangiri do të mbledhë këshillin e tij, pjesë e të ...më shumë

Javuzi çon Ramon në shtëpinë ku ndodhen Taneri dhe Sibeli. ...më shumë

Vahapi i kërkon Ramos të bëjë shpërndarjen e floririt, por ...më shumë

Xhihangiri organizon një mbledhje me bashkëpunëtorët e tij, por çfarë ...më shumë

Ramo do t’i tregojë Xhihangirit surprizën që ka për të ...më shumë

Ramo do të zbulojë për martesën e Sibelit dhe do ...më shumë

Ramo do të dalë nga burgu dhe jashtë e presin ...më shumë

Ramo do të arrijë të dalë nga burgu për t’u ...më shumë

Nexho paralajmëron Sibelin se Sulejmani ka urdhëruar vrasjen e saj ...më shumë

Sibeli do të takohet me Seboshin dhe do t’i tregojë ...më shumë

Sulejmani diskuton me Ramon për të marrë vesh planin e ...më shumë

Mejremi ka një qëllim dhe një mision në klubin e ...më shumë

Javuzi i jep një detyrë të re Ramos lidhur me ...më shumë

Sulejmani i kërkon Allpajit të arratiset sepse për të s’do ...më shumë

Ramo dhe nëna e tij do të debatojnë pasi ajo ...më shumë

Ramo dhe Javuzi do të mbërrijnë në vendin ku mbahen ...më shumë