Nehiri do t’i tregojë Sibelit se Douja vrau familjarët e ...më shumë

Ramo do të takojë familjarët e tij dhe zbulon se ...më shumë

Douja gjen vendin se ku fshihet familja e Ramos dhe ...më shumë

Ramo do të shpëtojë Sibelin nga rreziku në të cilin ...më shumë

Ramo do ta fshehë familjen e tij në shtëpinë e ...më shumë

Xhihangiri do të arrijë të dalë nga komisariati për mungesë ...më shumë

Fidani zbulon vendndodhjen e personit misterioz që fshihet pas pagesave. ...më shumë

Xhihangiri do të ulë Javuzin në tryezën e terapisë para ...më shumë

Ramo do të arratiset nga spitali dhe do të kërkojë ...më shumë

Javuzi do t’i ngrejë pritë Dousë dhe do të arrijë ...më shumë

Ramo do t’i kërkojë Javuzit t’i tregojë se çfarë është ...më shumë

Sibel dhe Ramo përballen në kompaninë e Xhihangirit. Djemtë e ...më shumë

Nehiri do të vërë në provë Dounë përballë babait të ...më shumë

Hashmeti do të marrë vesh se vëllai i Kyrshatit ka ...më shumë

Hasani do të përfundojë në burg, si do ta presin ...më shumë

Kyrshati i tregon Ramos sekretin që mund t’i japë fund ...më shumë

Ramo i rrëfen Kyrshatit se kush e urdhëroi për t’i ...më shumë

Kyrshati vazhdon me kërcënimet ndaj familjes së Ramos. Cili është ...më shumë

Xhihangiri i kërkon Ramos të vrasë Dounë. Kyrshati, i zemëruar ...më shumë

Ahseni i kërkon Javuzit të vrasë Sibelin. Ramo arrin ta ...më shumë