Xhenku dhe Umuti nisen për udhëtimin e tyre, por Xhenku ...më shumë

Xhenku bëhet gati për udhëtimin e tij me të birin, ...më shumë

Familja Jëllmaz dhe familja Karaçaj janë të pikëlluara nga vdekjet ...më shumë

Xhenku vendos të martohet me Xherenin në mënyrë që prindërit ...më shumë

Shenizi tenton të vrasë Xherenin me jastëk dhe kjo e ...më shumë

Pas vdekjes së Agait, Xhereni vendos që të kthehet sërish ...më shumë

Ndërkohë që Xhemreja bëhet gati të nxjerrë Umutin nga shtëpia, ...më shumë

Xhemreja përpiqet ta bindë Xhenkun që të martohet me Xherenin, ...më shumë

Seheri e vendos të bijën në një pozitë të tillë ...më shumë

Pasi Agai e përzë Xherenin bashkë me gjyshen e saj, ...më shumë

Më në fund, Xhenku takon të birin. Me gjithë këmbënguljen ...më shumë

Bashaku e kërcënon Again se do të vetëvritet nëse i ...më shumë

A ka vdekur vërtet fëmija i Xherenit? Bashaku arrin t’ia ...më shumë

Çfarë do të bëjë Xhemreja kur Nedimi t’i vendosë dorën ...më shumë

Nedimi ndihet i çliruar pas divorcit, ndërsa Xhereni dëshpërohet edhe ...më shumë

E dëshpëruar për gjithçka po ndodh, Damlla gjen ngushëllim te ...më shumë

Xhenku i tregon Xhemresë të vërtetën për fëmijën e Xherenit. ...më shumë

Në bisedë e sipër mes Xherenit dhe Xhemresë, Damlla mëson ...më shumë

Nedimi takon Again në burg dhe shprehet i sigurt që ...më shumë

Pas rënies tragjike nga tarraca e hotelit, Shenizi transportohet në ...më shumë