Stambolli i pamëshirshëm - Episodi 136

Xhenku dhe Umuti nisen për udhëtimin e tyre, por Xhenku nuk arrin dot
ta çojë deri në fund për shkak të sëmundjes së tij. Seheri dhe Xhemreja largohen dhe shkojnë në qytetin e tyre të lindjes. Ndërkohë, me vete ato marrin edhe Nerimanin. Por si do të rrjedhin ngjarjet pas shumë vitesh?

Të gjithë episodet e "Stambolli i pamëshirshëm"

Xhenku dhe Umuti nisen për udhëtimin e tyre, por Xhenku ...më shumë

Xhenku bëhet gati për udhëtimin e tij me të birin, ...më shumë

Familja Jëllmaz dhe familja Karaçaj janë të pikëlluara nga vdekjet ...më shumë

Xhenku vendos të martohet me Xherenin në mënyrë që prindërit ...më shumë

Shenizi tenton të vrasë Xherenin me jastëk dhe kjo e ...më shumë

Pas vdekjes së Agait, Xhereni vendos që të kthehet sërish ...më shumë

Ndërkohë që Xhemreja bëhet gati të nxjerrë Umutin nga shtëpia, ...më shumë

Xhemreja përpiqet ta bindë Xhenkun që të martohet me Xherenin, ...më shumë