Ikeri i kërkon një mundësi Alehandrës, por a do ta ...më shumë

Klaudio i thotë Urielit për bastin e Alehandrës me Rehinën, ...më shumë

Olga i rrëfen Izabelës se Anibal tentoi ta vriste dhe ...më shumë

Anibali urdhëron të rrëmbejnë Olgën, por ajo ia del të ...më shumë

Rehina i thotë Renatos se lidhja e Alehandrës me Urielin ...më shumë

Viktori tradhton Karlosin për të ndihmuar të motrën të arratiset ...më shumë

Amparo zbulon vendndodhjen e Alehandrës dhe denoncon Urielin për rrëmbim. ...më shumë

Andre zbulon se Urieli fsheh Alehandrën në shtëpi dhe u ...më shumë

Serhio i nënshtrohet një operacioni të rrezikshëm dhe i kërkon ...më shumë

Karlosi paguan gjykatësin për të fituar kujdestarinë e Adrianit, por ...më shumë

Anibal thotë para të atit se situate mes tij dhe ...më shumë

Anibal i thotë Izabelës se do ta zbulojë për kë ...më shumë

Avokatja i propozon Danielit të shtiren si çift me Karolinën, ...më shumë

Alba josh atë Blasin dhe kryejnë marrëdhënie. Danieli i thotë ...më shumë

Karolina gjen disa letra, përballet me Arturon dhe zbulon të ...më shumë

Izabel kthehet në shtëpi me Danielin e plagosur. Rodolfo i ...më shumë

Anibal del nga dhoma e Izabelës të interesohet për Danielin, ...më shumë

Anibali zbulon se e shoqja takohet fshehurazi me Danielin. Amadori ...më shumë

Arturo i kërkon Izabelës ta bindë Danielin të mos largohet. ...më shumë

Kur Arturo vendos ta mbyllë stabilimentin, Danieli nuk ka më ...më shumë