Vajzat e diellit - Episodi 107

Përpjekjet e Aliut për ta ndihmuar Selinën të rimëkëmbet nga depresioni nuk japin
rezultat. Sevilaji e bren ndërgjegjja pasi aksidenton Gyneshin, por s’guxon t’i tregojë askujt të vërtetën. A do të mundet Haluku t’i tregojë Selinës dhe Nazllës se kush është babai i tyre i vërtetë?

Të gjithë episodet e "Vajzat e diellit"

Selina mëson rastësisht që Sevilaji përplasi Gyneshin me makinë dhe ...më shumë

Aliu vuan thellë pasi kupton që veprimi i Sevilajit do ...më shumë

Leventi kupton që asgjë s’mund të shlyejë gabimet e pafalshme ...më shumë

Pavarësisht nga lutjet e Leventit Aliu vendos të denoncojë mamanë ...më shumë

Peri përfshihet në një incident në shkollë dhe rrezikon përjashtimin. ...më shumë

Sevilaji i rrëfen Leventit krimin që ka kryer, por ai ...më shumë

Përpjekjet e Aliut për ta ndihmuar Selinën të rimëkëmbet nga ...më shumë

Pasi Gyneshi bie në koma, Haluku përballet me akuzat për ...më shumë