Ylli i mëngjesit - Episodi 51-52

Gyneshi debaton me Fikretin pasi nuk pranon ortakërinë me një kriminel si Zeqiri. Gjatë drekës së punës me Erdalin, Seitin dhe Gyneshin, Fikreti humbet përsëri ndjenjat dhe shtrohet në spital. Seiti i qëndron pranë Zyhresë gjatë qëndrimit në spital, ndërkohë që Aliu dhe Ryvejda sa vijnë e afrohen më tepër me njëri-tjetrin.

Sërmaja organizon një darkë shumë të bukur për Gyneshin, duke mallëngjyer vajzën e re dhe gjithë të ftuarit e tjerë që e dinë lidhjen e gjakut mes tyre. Mirëpo, Zeqiri shkon me armë në mes të mbrëmjes dhe ndodh një shkëmbim zjarri i rrezikshëm mes tij dhe Erdalit. A do të mbyllet pa pasoja kjo situatë?

Të gjithë episodet e "Ylli i mëngjesit"

Fikreti, Sërmaja dhe Zyhreja, me urdhër të Zeqirit, largohen nga ...më shumë

Gyneshi debaton me Fikretin pasi nuk pranon ortakërinë me një ...më shumë

Seiti dhe Erdali marrin në zotërim kompaninë e babait të ...më shumë

Në varrimin e babait të Gyneshit, Seiti i qëndon asaj ...më shumë

Aliu shtiret si shpëtimtar në sy të Ryvejdës, ndërkohë që ...më shumë

Me ndihmën e Sërmasë, Seiti takohet me Zyhrenë. Ç’do të ...më shumë

Aliu sfidon hapur babanë e tij. Seiti u shkon në ...më shumë

Zyhreja shkon të dorëzohen në shtëpinë e Fikret Karajasë, pasi ...më shumë