Hëna e plotë - Hakan Kurtas

Hakan Kurtas ka lindur më 7 Shtator 1988 në Izmir, Turqi. Karriera e tij si aktor nisi që në vitin 2010. Roli i tij i parë në një serial ishte ai si Can Ucar ne “Ezel”. Sot, numëron dhjetëra role në filma dhe seriale si “Filinta”, “ASK”, “Vucut” etj. Është fitues i disa çmime prestigjioze në fushën e kinematografisë turke.


Të gjithë personazhet e "Hëna e plotë"

Hakan Kurtas ka lindur më 7 Shtator 1988 në Izmir, ...më shumë

Can Yaman ka lindur më 8 nëntor 1989 në Stamboll. ...më shumë

Özge Gürel ka lindur në Stamboll më 5 Shkurt 1987. ...më shumë