Jetë - Bülent Emrah Parlak

Bülent Emrah Parlak (Xhemil) është vëllai i Hajatit.

Ai nuk e di që motra do të martohet. Për momentin është i verbër dhe njeri xheloz. Ai do të përjetojë një histori dashurie me Tuvalin.


Të gjithë personazhet e "Jetë"

Didemi është një vajzë që është e dashurar me Muratin. ...më shumë

Është aktor shumë i ri. Doruku është roli i parë ...më shumë

Onuri është modeli më i mirë në Turqi në vitin ...më shumë

Bülent Emrah Parlak (Xhemil) është vëllai i Hajatit. Ai nuk ...më shumë

Ka luajtur rolin e Toprakut në filmin “Gënjeshtra të vogla ...më shumë

Aktorja e bukur Hande Ereçel ka lindur në 1993 në ...më shumë