Kuzeji dhe Gyneji - Buğra Gülsoy

Bugra Gulsoy ka lindur në 22 Shkurt 1982 në  Ankara të Turqisë. Ai është një aktor, skenarist, producent, arkitekt, regjizor, grafist, fotograf dhe autor. Ai u diplomua në Universitetin Mesdhetar të Lindjes për Arkitekturë dhe Master për Aktrim në Universitetin Bahçeşehir. Ai ka luajtur role të shumtë në të cilët përmendim: Hepimiz Birimiz İçin në vitin 2008, Fatmagyl në vitin 2010 me rolin e Vural Namli, në 2011 luajti në serialin Kuzeji Gyneji duke marrë edhe cmimin “Aktori më i mirë” në 2012.

Ju do ta ndiqni në serialin “Kuzeji dhe Gynejinga e hëna në të premte, ora 16:10 në Kanal D Drama!


Të gjithë personazhet e "Kuzeji dhe Gyneji"

Kıvanç Tatlıtuğ ka lindur në Adana në Turqi në 27 ...më shumë

Öykü Karayel ka lindur në Stamboll në 20 Gusht 1990. ...më shumë

Bugra Gulsoy ka lindur në 22 Shkurt 1982 në  Ankara ...më shumë