Kuzeji dhe Gyneji - Öykü Karayel

Öykü Karayel ka lindur në Stamboll në 20 Gusht 1990. Për një periudhë të shkurtër u trajnua në teatrin Kenter dhe më pas u fut në departamentin e teatrit në Unievrsitetin e Stambollit në vitin 2007. Gjatë kohës që ishte ende një studente, ajo luajti rolin kryesor të Ayşe në teatrin Güzel Şeyler Bizim Tarafta. Performanca e saj u dallua nga skenaristi Ece Yörenç, I cili në atë kohë po kërkonte për një aktore të re për serialin Kuzeji Gyneji dhe ajo u përzgjodh për rolin e Cemre.

Ju do ta ndiqni në serialin “Kuzeji dhe Gynejinga e hëna në të premte, ora 16:10 në Kanal D Drama!


Të gjithë personazhet e "Kuzeji dhe Gyneji"

Kıvanç Tatlıtuğ ka lindur në Adana në Turqi në 27 ...më shumë

Öykü Karayel ka lindur në Stamboll në 20 Gusht 1990. ...më shumë

Bugra Gulsoy ka lindur në 22 Shkurt 1982 në  Ankara ...më shumë