Maria dhe Mustafai - Tamer Levent

Tamer Levent ka lindur në 13 tetor 1950 në Izmir të Turqisë. Në 1971 u bë pjesë e Ankara State Conservatory dhe u fut në Departamentin e Teatrit, ku u diplomua në vitin 1977. Më pas punoi si aktor dhe regjizor në State Theaters. Falë punës së tij të suksesshme, ai ka marrë ftesa në festivale në Rusi, Kanada, Korenë e Jugut, Iran dhe Qipron Veriore. Gjthashtu është edhe themeluesi i TOBAV, State Theater Opera and Ballet Employees Foundation. Seriale në të cilat ka marrë pjesë janë: “İstanbullu Gelin”, “Cesur ve Güzel”, “Bana Artık Hicran De”, “Maria dhe Mustafai” etj.

Ju do ta ndiqni në serialin “Maria dhe Mustafai” çdo të shtunë ora 20:00 në 3Plus!


Të gjithë personazhet e "Maria dhe Mustafai"

Jessica May ka lindur në 5 dhjetor 1993 në Paranacity ...më shumë

Hilmi Cem Intepe ka lindur në 19 maj 1992 në ...më shumë

Tamer Levent ka lindur në 13 tetor 1950 në Izmir ...më shumë