Maria Magdalena - Manolo Cardona

Aktori ka lindun në Kolumbi në 25 Prill 1977. Fillimisht e nisi karrierën e tij si një model në moshë shumë të re dhe në moshën 14 vjeçare aktori bëri reklamën e parë televizive.  Aktori debutimin e tij të parë nga ku mori dhe famën më të madhe e pati në moshën 18 vjeçare me filmin Padres e Hijos. Gjatë kësaj kohe aktori mbaroi dhe studimet për financë dhe marrëdhënie me publikun.  Manolo në 2008 nënshkroi dhe një kontratë me Disney në filmin:  Beverly Hills Chihuahua. Aktori është angazhuar në filma dhe seriale të shumta jo vetëm Kolumbiane por edhe Meksikane ku mund të përmendim: Amor a Mil, Gitanas,  Rosario Tijeras, Rubirosa e shume të tjera.


Të gjithë personazhet e "Maria Magdalena"

Ka lindur në 23 Dhjetor të vitit 1980 në Kolumbi. ...më shumë

Aktori ka lindun në Kolumbi në 25 Prill 1977. Fillimisht ...më shumë

Aktori ka lindur në 9 Prill 1973 në Puerto Rico. ...më shumë