Nëna ime - Talat Bulut

Talat Bulut, ka lindur më 23 mars 1956, Sarıkamış, Kars. Ai la shkollimin në Departamentin e Inxhinierisë Elektronike në Universitetin Hacettepe në vitin e dytë, dhe filloi karrierën e tij artistike në vitin 1975 duke interpretuar në shfaqjen Dimitrov në Teatrin e Artit të Ankarasë. Artisti, i cili punonte për një kohë të gjatë për AST, doli para kamerës me nxitjen e Türkan Şoray dhe hyri në kinema me filmin Hazal. 

Do të ndiqni serialin “Nëna ime”, çdo ditë nga e hëna në të premte, ora 17:45, në Kanal D Drama.


Të gjithë personazhet e "Nëna ime"

Talat Bulut, ka lindur më 23 mars 1956, Sarıkamış, Kars. ...më shumë

Vahide Gordum ka lindur më 13 qershor 1965 është një ...më shumë

Duygu Yetis ka lindur më 22 mars 1984 në Stamboll, ...më shumë

İlhan Şeşen ka lindur më 18 qershor 1948; Manisa është ...më shumë