Nëna ime - Vahide Gordum

Vahide Gordum ka lindur më 13 qershor 1965 është një aktore dhe personalitet televiziv turk. 

Ajo studioi për grafikë në gjimnaz dhe më pas hyri në Fakultetin Ekonomik por më në fund filloi aktrimin. Më vonë ajo ndoqi Fakultetin e Arteve të Bukura të Universitetit Dokuz Eylül. Nga viti 2007 deri në vitin 2010, ajo luajti në serialin Annem dhe luajti rolin kryesor Zeynep Eğilmez. Në vitin 2010, ajo mori pjesë në filmin kinema Zephyr. Filmi u përzgjodh për Festivalin e 47-të Ndërkombëtar të Filmit në Antalia “Golden Orange” dhe Festivalin e 35-të Ndërkombëtar të Filmit në Toronto, ku u shfaq si premierë. 

Perçin iu bashkua kastit të serialit televiziv Muhteşem Yüzyıl si Hürrem Sulltan në qershor 2013 pasi Meryem Uzerli.

 

Do të ndiqni serialin “Nëna ime”, çdo ditë nga e hëna në të premte, ora 17:45, në Kanal D Drama.


Të gjithë personazhet e "Nëna ime"

Talat Bulut, ka lindur më 23 mars 1956, Sarıkamış, Kars. ...më shumë

Vahide Gordum ka lindur më 13 qershor 1965 është një ...më shumë

Duygu Yetis ka lindur më 22 mars 1984 në Stamboll, ...më shumë

İlhan Şeşen ka lindur më 18 qershor 1948; Manisa është ...më shumë