Perla e zezë - Berk Hakman

Berk Hakman ka lindur më 14 gusht 1981 në Ankara, Turqi. Që në moshën 11 vjeçare, Berk nisi të merrej me muzikë ku luantë në kitarë. Në vitin 1999, nisi studimet e larta për Menaxhim Turizmi por pasioni i tij ishte kinematografia. Karrierën si aktor e nisi në filmin “Okul” në vitin 2003 me rolin e Ersin. Në 2006, mori pjesë në “Janjan” dhe “Sakli Yuzler”. Berk ka luajtur gjithashtu në shumë seriale si “Suskunlar”, “Kacak”, “Hayatimin Aski” etj. Në vitin 2017, u bë pjesë e kastit të “Perla e zezë” ku interpretoi si Vural.


Të gjithë personazhet e "Perla e zezë"

Berk Hakman ka lindur më 14 gusht 1981 në Ankara, ...më shumë

Aktorja e bukur Hande Erçel ka lindur në 1993 në ...më shumë

Tolgahan Sayışman ka lindur më 17 dhjetor 1981. Është model ...më shumë