Sekrete familjare - Ayça Bingöl

Ayça Bingöl ka lindur në 16 janar 1975 në Stamboll. U diplomua në Universitetin e Stambollit  për teatër në vitin  1998. E nisi karrierën e saj duke performuar në Teatrin Dormen dhe në Teatrin Fora. Në 2007 – 2008 u bashkua me Teatrin Duru duke marrë pjesë në një shfaqje e quajtur “Bana Bir Picasso Gerek”. Në 2008 – 2009 luajti në shfaqjen “Nehrin Solgun Yüzü” në Teatrin Studio.

Ju do ta ndiqni në serialin “Sekrete familjare” nga e hëna në të premte, ora 17:45 në Kanal D Drama!


Të gjithë personazhet e "Sekrete familjare"

Ayça Bingöl ka lindur në 16 janar 1975 në Stamboll. ...më shumë

Bülent İnal ka lindur në 19 Maj 1973 në Turqi. ...më shumë

Ceyda Düvenci ka lindur në 16 Prill 1977 në Bursa ...më shumë