Stambolli i pamëshirshëm - Mine Tugay

Mine Tugay ka lindur në Konya në 28 Qershor 1978. Në vitin 2002 u diplomua në Departamentin e Teatrit në Universitetetin Shtetëror të Stambollit. Debutimin e saj të parë si aktore profesionale e pati në një shfaqje teatrale. Aktorja ka marrë një sërë çmimesh. Më pas Mine u angazhua jo vetëm në teatër por dhe në filma me metrazh të shkurtër. Suksesi i aktores u rrit dhe më shumë me anazhimin e saj në shumë seriale. Disa prej tyre janë: Medcezir, Kalp Hırsızı, Çilek Kokusu, Paramparça


Të gjithë personazhet e "Stambolli i pamëshirshëm"

Ka lindur në 17 Janar 1991 në Ankara. Ai është ...më shumë

Ka lindur në  22 Prill të vitit 1965 në Stamboll. ...më shumë

Mine Tugay ka lindur në Konya në 28 Qershor 1978. ...më shumë

Deniz Ugur lindur në 17 tetor 1971 në Ankara. Ajo ...më shumë

Sera Kutlubey ka lindur në 19 Prill 1994 në Stamboll. ...më shumë

Aktori ka lindur në 7 Shtator 1994 në Stamboll. Para ...më shumë