Engin Akyürek ka lindur në 12 tetor 1981 në Ankara ...më shumë

Neslihan Atagyl (lindur më 20 gusht 1992 në Stamboll), është ...më shumë

Uraz Kaygilaroglu ka lindur në 30 Qershor 1987 dhe është ...më shumë