Ëndërr

Elifi, e cila ëndërron të bëhet stiliste e famshme, njihet me Bullutin, trashëgimtarin e familjes Giraji, dhemes tyre lind një...

më shumë >

Halka

Dy të rinj që vijnë nga vende të ndryshme qëndrojnë krah për krah dhe luftojnë kundër një komploti. Gjatë përpjekejeve...

më shumë >

Zonjat e Familjes Bravo

Kjo është historia e Valentina Bravos dhe tri vajzave të saj. Ato janë të pasura dhe të privilegjuara, por krejt...

më shumë >

Ribashkimi

Kjo është historia e dashurisë së vërtetë që bashkon armiqtë e vjetër e rihap plagët e vjetra. Azizi dhe Ferideja...

më shumë >

Asgjë personale

Mariana Aragon befas bëhet dëshmitare e vrasjes së shumëfishtë, në të cilën humbi jetën shoqja e saj e ngushtë dhe...

më shumë >

Një puthje në errësirë

“Një puthje në errësirë” ka protagonistë Sanemin dhe Xhanin. Ajo është një vajzë ëndërrimtare nga një lagje modeste e Stambollit,...

më shumë >

Ylli i mëngjesit

Fikret Karakaja, një burrë në moshë, ndër më të pasurit dhe më të fuqishmit e Kapadokjas, dëshiron të martohet me...

më shumë >