A më mban mend? - Episodi 84

Fausto, merr pjesë në mbledhjen e organizuar nga Olmo, nëpërmjet lidhjes online. Olmo dhe Ivana mbeten të shtangur nga prania e tij. Delia është njeriu ku Olmo ka gjetur gjithmonë mbështetje dhe qetësi. A do të pranojë ajo të mbështesë edhe këtë herë Olmon?

Të gjithë episodet e "A më mban mend?"

Gastoni i kërkon Melidës të ndahen pasi mes tyre nuk ...më shumë

Fausto dhe Vera takohen në vendin ku Vera caktoi për ...më shumë

Fausto, merr pjesë në mbledhjen e organizuar nga Olmo, nëpërmjet ...më shumë

A do të shkojë sipas parashikime të tyre plani i ...më shumë

Alisia vendos të qëndrojë në shtëpinë e Faustos që të ...më shumë

Vera merr Nikon dhe largohet me vrap nga shtëpia, por ...më shumë

Edi i merr celularin Pedros që ai të mos lajmërojë ...më shumë

Gastoni pranon ofertën e Olmos dhe takohet me Rodrigo Ortegën. ...më shumë