A më mban mend? - Episodi 85

Fausto dhe Vera takohen në vendin ku Vera caktoi për takimin e tyre. A do të arrijë Vera ta bëjë Fauston të rrëfehet? Gastoni regjistron një video ku tregon të gjithë mëkatet e Olmos dhe ka në plan t’ia dorëzojë atë gazetarëve. Ky do të ishte fundi i Olmos. A do ta bëjë Gastoni këtë?

Të gjithë episodet e "A më mban mend?"

Gastoni i kërkon Melidës të ndahen pasi mes tyre nuk ...më shumë

Fausto dhe Vera takohen në vendin ku Vera caktoi për ...më shumë

Fausto, merr pjesë në mbledhjen e organizuar nga Olmo, nëpërmjet ...më shumë

A do të shkojë sipas parashikime të tyre plani i ...më shumë

Alisia vendos të qëndrojë në shtëpinë e Faustos që të ...më shumë

Vera merr Nikon dhe largohet me vrap nga shtëpia, por ...më shumë

Edi i merr celularin Pedros që ai të mos lajmërojë ...më shumë

Gastoni pranon ofertën e Olmos dhe takohet me Rodrigo Ortegën. ...më shumë