Mehmetxhani arrin të gjejë se ku është Exheja. Mehmet agai ...më shumë

Sinemi dhe Mehmetxhani fajësojnë Aliun për situatën ku ndodhen. Policia ...më shumë

Aliu ballafaqohet me Renginin, por një kurth tjetër fshihet pas ...më shumë

Ç’do të ndodhë kur Mehmetxhani të harrojë drejtor Sadikun brenda ...më shumë

Aliu dhe Sinemi kanë përvjetorin e martesës. Cila është surpriza ...më shumë

Aliu dhe Mehmet agai ndihmojnë profesoreshë Meralin të shpëtojë nga ...më shumë

Maho dhe Hamijet dalin në takim. Mehmetxhani njihet me një ...më shumë

Kryemjekja shkarkohet nga puna. Sinemi rikthehet në spital. Mehmetxhani arrin ...më shumë

Znj. Esma përfundon në komisariat pas skandalit në mbrëmjen festive. ...më shumë

Sinemi vazhdon të ketë kontradikta me drejtoreshën e spitalit. Mehmetxhani ...më shumë

Drejtori i shkollës mëson të vërtetën për kampionatin. Marrëdhënia e ...më shumë

Mehmetxhani fiton kampionatin e basketbollit. Gjërat nuk shkojnë siç duhet ...më shumë

Mehmetxhani përgatitet për kampionatin e basketbollit. Spitali ku punon Sinemi ...më shumë

Aliu zihet me Jasharin. Znj. Esma bën aksident duke mësuar ...më shumë

Aliu bëhet xheloz për Sinemin për shkak të Jasharit. Fërkimet ...më shumë

Ferideja largohet nga shkolla. Prindërit e saj duan ta martojnë ...më shumë

Shirini ka ditëlindjen. Çfarë surprize i kanë përgatitur shokët e ...më shumë

Shokët distancohen nga Mehmetxhani. Aliu dhe Mehmet aga lirohen nga ...më shumë

Mehmetxhani i bën një lojë drejtor Sadikut. Aliu del në ...më shumë

Sinemi mëson planin e vërtetë të Mehmetxhanit. Ajo fillon të ...më shumë