Dashuri e plagosur - Episodi 162

Do t’i bindet Azizja urdhrit të Xhevdetit për të larguar Mehmetin në Ankara? Ç’detyrë të rëndësishme do t’u caktojë Xhevdeti të bijave për ushtarët turq? Do t’i thotë Filiposi të vërtetën Xhevdetit pas arratisjes së ushtarëve nga Izmiri?

Të gjithë episodet e "Dashuri e plagosur"

Do të shpërblehet me shpalljen e pavarësisë së Turqisë sakrifica ...më shumë

Vajzat e Xhevdetit nuk dinë asgjë për fatin e prindërve ...më shumë

Do t’u shpëtojnë dot ushtarëve grekë familja e Xhevdetit bashkë ...më shumë

Xhevdeti dërgon Jakupin për të nxjerrë nga qyteti familjen e ...më shumë

Vdekja e Aleksit do ta shkatërrojë Filiposin dhe do ta ...më shumë

Si do ta përballojë Azizja dhe Xhevdeti ndarjen nga i ...më shumë

Do t’i bindet Azizja urdhrit të Xhevdetit për të larguar ...më shumë

Azizja më në fund u tregon të bijave detyrën patriotike ...më shumë