Hija e së shkuarës - Episodi 90

Shadija merr një ofertë të papritur pune. Sermeti dhe Firati ndodhen në gjendje të
vështirë financiare dhe vendosin të bëhen ortakë të një lokali. Në skenë do të dalë një personazh i ri, kush do të jetë ajo dhe ç’lidhje do të ketë me Denizin dhe Narinën?

Të gjithë episodet e "Hija e së shkuarës"

Si do t’i quajë Narina binjakët e saj? Denizi do ...më shumë

Të gjithë do të festojnë në dasmën e Denizit dhe ...më shumë

Irmaku njihet me djaloshin që Sermeti do ta paguajë për ...më shumë

Denizi i tregon Sermetit të vërtetën rreth njohjes së saj ...më shumë

Sermeti ka një plan se si të shërojë Irmakun dhe ...më shumë

Denizi i tregon Irmakut se të gjithë e dinë që ...më shumë

Sermeti dhe Firati do të vendosin të bëhen ortakë me ...më shumë

Shadija merr një ofertë të papritur pune. Sermeti dhe Firati ...më shumë